Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

„Az önbizalom szexi!”

„Fogadd el a megváltoztathatatlant, változtass azon, amin lehetséges!”

mm.jpg„Jobban szeretem a szexi kifejezést, mint a gyönyörűt, mert mindenki lehet szexi.

 

 
 
 
 
 
 
 
1. Hogy mitől lesz valaki igazán az?

Ez egy érzés, mikor meglátsz valakit belépni egy terembe és eláll a lélegzeted, vagy csupán lenyűgözően beszél hozzád. Lehet valaki vicces, okos vagy nagyon kedves, de ha ezt tudja is magáról és rendben van az önértékelése, az nagyon szexi!”

2. Kell egy objektív szemlélő
 
„Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy legyen az életünkben egy olyan személy, aki objektíven néz minket, akivel megvitathatjuk a dolgainkat, mielőtt azok problémává válhatnának.


3. Beletörődni a megváltoztathatatlanbaaudry-h3.jpg
 
„Tizenévesen mindennel elégedetlen voltam, állandóan panaszkodtam. De a nővérem és a csodálatos anyukám segített megváltoztatni a hozzáállásomat. Megtanítottak, hogy fogadjam el a megváltoztathatatlan dolgokat, de legyek bátor, és változtassak minden máson, amin lehetséges.
 
Hirtelen rájöttem, hogy mennyi minden felett van hatalmam
 

4. Legyél önmagad barátja!

„Megalkottam azt a szabályt, hogy ha tükörbe nézek, semmi olyat nem mondok magamnak, amit soha nem mondanék a barátaimnak.
Nagyon fontos a bókok elfogadása is, akkor is, ha nem értek egyet velük.
 
Sosem értettem, hogy sok nő miért utasítja el a kedves bókokat?” Valljuk be, a filmcsillagnak igaza van, hagyjuk, hogy szépnek, sőt szexinek lássanak minket!
 


d24.jpg5. Megbánás nélkül
 
„Kiiktattam két szót a szótáramból: nincs megbánás és nincs muszáj. Nem szeretem őket.
Nem értek egyet velük, ezért nem engedem meg magamnak, hogy használjam őket. Ha visszanézek az életemre, tényleg nem bántam meg semmit.
 
A hibának tekinthető korábbi döntéseimből tanultam a legtöbbet
eva mendes